Tietosuojakäytäntö

Masimo Consumerin yleinen tietosuojailmoitus

Päivitetty viimeksi: 3.4.2023

Me, Masimo Consumer, annamme tämän Masimo Consumerin yleisen tietosuojailmoituksen, jossa kerrotaan, miten keräämme, käytämme, luovutamme ja muuten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät tuotteitamme ja sovelluksiamme, käyt tapahtumissamme tai käytät verkkosivustojamme, ja mitä oikeuksia sinulla voi olla sovellettavien tietosuojalakien nojalla.

Tämä tietosuojailmoitus koskee seuraavia tahoja: DEI Sales, Inc. ja sen operatiiviset ryhmät, tytäryhtiöt, osastot ja brändit, kuten Boston Acoustics, Bowers & Wilkins, Classé, Definitive Technology, Denon, HEOS, Marantz, Masimo ja Polk, joihin viitataan jäljempänä yhteisesti nimellä ”Masimo Consumer” ja sanoilla ”me”, ”meitä” ja ”meidän”.

Masimo Consumer on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi sekä tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyvien tietojen (jäljempänä ”henkilötiedot”) turvallisuutta. Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään vastuullisesti ja muun muassa Euroopan unionin ja Yhdistyneen kuningaskunnan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR), Kalifornian tietosuojaoikeuksia koskevan lain (CPRA), Australian tietosuojalain, Japanin henkilötietosuojalain (APPI), Kiinan henkilötietosuojalain (PIPL) ja muiden maiden vastaavien vaatimusten mukaisesti.

Tässä tietosuojailmoituksessa kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi ja mitkä ovat henkilötietojasi koskevat oikeutesi. Huomaa, että tämä ilmoitus sisältää lisäksi paikallisia erityismääräyksiä, mikäli sovellettavissa. Ne löytyvät kohdasta 13. 

Yhteystiedot

Tähän ilmoitukseen ja tietosuojakäytäntöihimme liittyvät kysymykset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai postitse oman alueesi tietosuojakoordinaattorille:

Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti
Masimo Americas Inc.
Attn: Director of Privacy and Data Protection
52 Discovery, Irvine, CA 92618
USA

Aasia
D&M Holdings Inc.
D&M Building, 2-1, Nisshin-cho, Kawasaki-ku, Kanagawa,
Japani

EU, Yhdistynyt kuningaskunta ja kaikki muut alueet
D&M Europe B.V.
Beemdstraat 11, 5653 MA Eindhoven
Alankomaat

Sisällysluettelo

1. Koskeeko tämä tietosuojailmoitus sinua?
2. Mitä henkilötietoja Masimo Consumer käsittelee?
3. Käytämmekö evästeitä?
4. Mitä tarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi?
5. Mitkä ovat henkilötietojeni käsittelyn oikeusperusteet?
6. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
7. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?
8. Miten suojaamme henkilötietojasi?
9. Mitkä ovat oikeutesi?
10. Kohdennettu mainonta
11. Global Privacy Control (GPC)- ja Do Not Track -signaalit
12. Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset
13. Lisätietoja EU:ssa asuville

1. Koskeeko tämä tietosuojailmoitus sinua?

Tämä ilmoitus koskee sinua, kun Masimo Consumer käsittelee henkilötietojasi. Tämä tarkoittaa, että keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, kun

  • käyt verkkosivustossamme
  • ostat ja käytät tuotteitamme, jotka muodostavat internetyhteyden
  • lataat sovelluksiamme tai ohjelmistojamme
  • päätät rekisteröidä tuotteesi tai luoda meille käyttäjätilin
  • osallistut kyselyihin, kampanjoihin tai tutkimuksiin tai annat markkinointia koskevan vastauksen osallistumistoimintoihimme
  • haluat vastaanottaa meiltä tarjouksia tai materiaaleja, kuten uutiskirjeitä tai tuotepäivityksiä ja tarjouksia
  • otat meihin yhteyttä muulla tavalla.

 

16-vuotiaat ja sitä nuoremmat

Verkkosivustomme on tarkoitettu suurelle yleisölle. Sitä ei ole suunnattu lapsille eikä tarkoitettu lasten käyttöön. Tarkoituksemme on suojella 16-vuotiaiden ja sitä nuorempien lasten yksityisyyttä. Jos olet 16-vuotias tai sitä nuorempi, sinun on hankittava vanhemman tai huoltajan lupa, ennen kuin annat meille henkilötietojasi. Emme tietoisesti hanki tai yritä hankkia henkilötietoja lapsilta emmekä pyydä heitä antamaan näitä tietoja.

2. Mitä henkilötietoja Masimo Consumer käsittelee?

Liiketoimintojemme ja palvelujen tarjoamisen yhteydessä voimme käsitellä seuraavien osapuolten henkilötietoja:

Asiakkaat (potentiaaliset ja nykyiset) ja verkkosivuston kävijät (alla esimerkkejä henkilötiedoista):

  • Yhteystiedot: nimi, osoite (tarvittaessa myös yrityksen osoite), sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Henkilötiedot: ikä, sukupuoli
  • Lähetystiedot: toimitus- ja laskutusosoite, maksutapa, luotto- tai pankkikortin numero, tarkistusnumero ja viimeinen voimassaolopäivä
  • Ostotiedot: takuun rekisteröinti ja ostohistoria, mukaan lukien toimitusmäärät
  • Tuotetiedot: tiedot, jotka saamme, kun käytät tuotteitamme tai lataat valmisohjelmistomme tai ohjelmistomme, mukaan lukien tiedot rekisteröinnistä/tilauksesta, tuotekokoonpanosta, käyttäjäkokemuksen seurannasta, verkkokirjauksista (kaatumiset), anonyymistä profiloinnista, maasi sijainnista ja paikallisesta tallennustilasta
  • Käyttäjätilin tiedot: käyttäjätiliemme kirjautumistiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja muut käyttäjätilisi kautta antamasi tiedot
  • Mieltymys- ja käyttäjätiedot, kuten kanssasi tekemämme viestintä, mukaan lukien pikaviestit, asiaan liittyvien maksutapahtumien historia, kyselytiedot, ostosten tekoon liittyvät asetukset ja valitukset sekä muut tiedot, jotka päätät antaa meille palvelujemme käytön yhteydessä
  • Automaattisesti luodut tiedot, mukaan lukien päivämäärä- ja aikaleimat, sisältö ja (ali)sivut, joilla olet käynyt verkkosivustossamme tai käyttäessäsi sovelluksiamme, kullakin (ali)sivulla vietetty aika, verkkosivuston, josta saavuit sivustoon, tiedot ja käyttämäsi hakusanat ennen sivustoon saapumista, käyttöjärjestelmäsi ja selaintyyppisi, selaimesi oletuskieli, verkkosi sijainti, tietokoneesi Flash-versio, JavaScript-tuki, näytön tarkkuus ja näytön värinkäsittelykyky, IP-osoitteesi ja yksilöllinen laitetunnus tai käyttäjätunnus
  • Sosiaalisen median tiedot: riippuen valinnoista, joita olet tehnyt yksityisyysasetuksissasi eri sosiaalisen median alustoilla, Masimo Consumerille voidaan jakaa tiettyjä henkilötietoja verkkotoiminnastasi ja sosiaalisen median profiileistasi, esimerkiksi kiinnostuksen kohteet, siviilisääty, sukupuoli, käyttäjänimi, valokuva ja tekemistäsi julkaisut. Jos et halua tätä, päivitä henkilökohtaiset asetuksesi niillä sosiaalisen median alustoilla, joita käytät.
  • Kolmansien osapuolten tiedot, jotka jaat kanssamme: Jos päätät lähettää tuotteitamme kolmannelle osapuolelle (esim. ystäville, perheelle, työtovereille, lahjoina), käytämme lähetyspyynnön täyttämiseen kolmannesta osapuolesta antamiasi tietoja. Sinun vastuullasi on varmistaa, että kolmas osapuoli suostuu siihen, että siirrät hänen henkilötietonsa meille.

 

3. Käytämmekö evästeitä?

Kyllä, Masimo Consumer käyttää verkkosivustoissaan evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Masimo Consumer käsittelee henkilötietoja automaattisesti tiettyjen evästeiden perusteella. Katso evästeilmoituksestamme lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja vastaavista tekniikoista.

4.  Mitä tarkoituksia varten käsittelemme henkilötietojasi?

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • tuotteidemme ja palvelujemme tarjoaminen sinulle
  • tiettyjen tuotteiden ja palvelujen aktivointi tai rekisteröinti tai toiminnallisuuden parantaminen
  • tutkimustarkoitukset tuotteidemme ja palvelujemme parantamiseksi
  • tuotteidemme ja palvelujemme optimointi ja markkinatutkimuksen mahdollistaminen
  • pyyntöihisi vastaaminen ja pyydettyjen tietojen ja palvelujen toimittaminen sinulle
  • markkinointi ja mainostaminen
  • tuotteidemme, palvelujemme ja liiketoimintamme hallinnointi
  • asiakaspalvelu sekä valitusten ja kiistojen käsittely
  • mieltymystesi tallentaminen Masimo Consumerin tulevaa vuorovaikutusta ja viestintää varten, jotta tietoja ei tarvitse kerätä uudelleen
  • sellaisten räätälöityjen viestien, kyselyjen, erikoistarjousten ja mainosten lähettäminen, jotka ovat osuvia henkilökohtaisten kiinnostuksen kohteidesi kannalta meille antamiesi tietojen sekä sellaisten tietojen perusteella, joita olemme keränneet evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla koskien Masimo Consumerin verkkosivustojen / sosiaalisen median / blogien ja tuotteiden käyttöäsi
  • uusista tuotteista ja palveluista ilmoittaminen tai niiden testausmahdollisuuden tarjoaminen
  • lakisääteisten, ammatillisten ja sääntelyyn perustuvien velvollisuuksiemme täyttäminen
  • tarkastusten, kuten tilintarkastusten, suorittaminen
  • petosten ehkäiseminen ja havaitseminen
  • oikeusvaateen puolustaminen, laatiminen tai esittäminen
  • fuusioiden tai yritysostojen yhteydessä
  • sellaisten tietojen kerääminen ja toimittaminen, joita sääntelyviranomaiset vaativat tai jotka liittyvät niiden tiedusteluihin tai tutkintoihin.

 

Nämä käsittelytarkoitukset vastaavat tämän tietosuojailmoituksen kohdassa 2 mainittuja käsittelyn oikeudellisia perusteita.

Jos et anna henkilötietojasi, voi esiintyä seuraavia ongelmia:

  • Voi olla, että emme pysty toimittamaan päivityksiä käyttämiisi Masimo Consumer -tuotteisiin tai että et saa näitä päivityksiä välttämättä ajoissa.
  • Voi olla, että emme pysty toimittamaan pyytämiäsi palveluja.
  • Palvelumme tai palvelupyyntöösi vastaaminen saattavat viivästyä.
  • Masimo Consumer -tuotteesi eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla (esim. musiikkimieltymyksesi tai ensisijaiset musiikkilähteesi mahdollistavat tietyn sisällön tai valintojen käyttöönoton nopeammin, kun toistat musiikkia).

 

5.  Mitkä ovat henkilötietojeni käsittelyn oikeusperusteet?

Voimme käsitellä henkilötietojasi, koska

  1. olet antanut meille suostumuksesi siihen
  2. olemme tehneet kanssasi sopimuksen tuotteidemme tai palvelujemme tarjoamisesta
  3. meillä on lakisääteinen velvollisuus käsitellä henkilötietoja
  4. henkilötietojesi käsitteleminen on meidän kannaltamme välttämätöntä (oikeutettu etu).

 

Jos käsittelemme henkilötietojasi meille antamasi suostumuksen perusteella, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Henkilötietojesi käsittely on lainmukaista siihen asti, kunnes suostumuksesi peruutetaan.

Jos käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme vuoksi, teemme niin vain, jos se on välttämätöntä liiketoimintamme harjoittamiseksi.

6. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeellista tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitettuja tarkoituksia varten. Tiettyjen henkilötietojen osalta meitä sitovat lakisääteiset säilytysajat tai lakisääteisesti määritettyjen aikojen vuoksi välttämättömät säilytysajat.

Säilytysajan jälkeen poistamme tai anonymisoimme henkilötietosi, ellei meillä ole muuta tarkoitusta säilyttää niitä. Teemme niin aina vain silloin, jos meillä on oikeudellinen peruste säilyttää nämä henkilötiedot, ja varmistamme, että tietoihin voidaan päästä vain tätä tarkoitusta varten.

Jos sinun ja Masimo Consumerin välillä on riita, voimme säilyttää henkilötietojasi pidemmän ajan.

7. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Jaamme henkilötietojasi seuraavien tahojen kanssa:

  • Konserniimme kuuluvat yritykset: Tytäryhtiöillämme, osakkuusyhtiöillämme ja operatiivisilla ryhmillämme voi olla pääsy henkilötietoihisi (edellä olevan kohdan 2 mukaisesti) mitä tahansa kohdassa 4 mainittua tarkoitusta varten.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat/tietojenkäsittelijät: Kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme. Nämä kolmannet osapuolet auttavat meitä toimittamaan tuotteitamme sinulle (esim. maksupalveluntarjoajat, varastot ja kuljetusyritykset) ja auttamaan meitä liiketoiminnan harjoittamisessa (esim. markkinointitoimistot tai verkkosivuston isännöintipalvelut, markkinointiviestinnän alustat, analytiikka- ja raportointijärjestelmät). Sovellustemme osalta ne tarjoavat meille myös mahdollisuuden tallentaa tarjoamaamme musiikkisisältöä, jota voidaan suoratoistaa palvelimiltamme Masimo Consumer -tuotteillesi.
  • Evästeet: Kuten edellä ja evästeilmoituksessamme on mainittu, evästeitä ja niiden kaltaisia tunnisteita jaetaan kolmansien osapuolten, kuten sosiaalisen median alustojen ja analytiikkayritysten kanssa, kun käyt verkkosivustossamme.
  • Lainvalvontaviranomaiset / valtion virastot: Meitä voidaan vaatia jakamaan henkilötietojasi haasteen, oikeuden määräyksen, viranomaistutkinnan tai muiden oikeudellisten prosessien tai velvollisuuksien noudattamisen perusteella.
  • Lakisääteisten oikeuksiemme käyttämisen yhteydessä: Meidän voi olla tarpeen jakaa henkilötietojasi lakisääteisten oikeuksiemme vahvistamiseksi tai käyttämiseksi, yrityskaupan, kuten myynnin, fuusion, konsolidoinnin tai omaisuuden myynnin, yhteydessä tai epätodennäköisessä konkurssitilanteessa.

 

Kolmannet osapuolet käyttävät henkilötietojasi vain edellä kuvattuja tarkoituksia varten ja ohjeidemme mukaisesti. Teemme yhteistyötä vain sellaisten käsittelijöiden kanssa, jotka tarjoavat riittävät takuut asianmukaisten teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden toteuttamisesta ja oikeuksiesi suojaamisesta. Olemme tehneet sopimukset, jotka sääntelevät tietojesi käyttöä ja käsittelijöiden suhdetta Masimo Consumeriin.

Voimme jakaa tiettyjä anonyymejä tietoja kolmansien osapuolten kanssa, mutta näistä tiedoista ei voida tunnistaa sinua. Voimme esimerkiksi jakaa tietoja tietyn palvelun tai tuotteen käyttäjien kokonaismäärästä.

Emme koskaan myy tai vuokraa tietojasi kolmansille osapuolille. Kaikki sinulle suunnattu viestintä tulee Masimo Consumerilta ja sen yrityksiltä tai brändeiltä. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotta ne voisivat kohdistaa sinuun markkinointia, paitsi jos sitä edellytetään sopimuksen nojalla tai olet suostunut siihen.

8. Miten suojaamme henkilötietojasi?

Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti ja käytämme asianmukaisia toimenpiteitä hyväksikäytön, katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, ei-toivotun luovuttamisen ja luvattomien muutosten estämiseksi. Olemme esimerkiksi ottaneet käyttöön käyttöoikeuksien valvonnan, käytämme asianmukaisia järjestelmä- ja verkkoturvallisuustoimenpiteitä, kuten palomuureja, salausta ja korjaustiedostoja, suojaamme kannettavat laitteet asianmukaisilla salasanoilla sekä edellytämme kaikilta työntekijöiltämme sitä, että he käsittelevät henkilötietojasi luottamuksellisesti.

Rajoitamme henkilötietojesi käyttöoikeuden vain niihin henkilöihin, joilla on aito liiketoiminnallinen tarve niiden käyttämiseen. Tietojasi käsittelevät henkilöt tekevät niin vain valtuutetulla tavalla, ja heitä koskee salassapitovelvollisuus. Käytössämme on myös menettelyjä, joiden avulla epäillyt tietoturvaloukkaukset voidaan käsitellä. Ilmoitamme epäillystä tietoturvaloukkauksesta sinulle ja asiaankuuluvalle sääntelyviranomaiselle, jos se on lain mukaan pakollista.

Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos olet valinnut) salasanan, jonka avulla voit käyttää tiettyjä sivustomme osia, olet vastuussa salasanan pitämisestä luottamuksellisena. Pyydämme, ettet jaa salasanaa kenenkään kanssa.

Tekemistämme toimenpiteistä riippumatta minkään tiedonsiirron ei voida taata olevan sataprosenttisen turvallista. Tämän vuoksi emme voi varmistaa tai taata internetin, sähköpostin tai muiden sähköisten viestintäkanavien kautta meille lähettämiesi tietojen turvallisuutta, joten teet sen omalla vastuullasi.

Jos sinusta vaikuttaa siltä, että henkilötietojasi ei ole suojattu asianmukaisesti tai että on olemassa merkkejä väärinkäytöstä, tai jos sinulla on muuta kysyttävää, ota meihin yhteyttä käyttämällä tämän asiakirjan alussa annettuja yhteystietoja.

9. Mitkä ovat oikeutesi?

Asuinpaikastasi riippuen sinulla voi olla yksi tai useampi seuraavista henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksista, jollei asuinmaassasi tai lainkäyttöalueellasi sovellettavan tietosuojalain asettamista poikkeuksista ja rajoituksista muuta johdu:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin: Sinulla on oikeus pyytää meiltä jäljennös hallussamme olevista sinua koskevista tiedoista ja saada tiedot siitä, miten käytämme niitä. Emme kuitenkaan välttämättä pysty toimittamaan jäljennöstä kaikista tiedoista, koska kunnioitamme myös muiden oikeuksia ja vapauksia. Huomaa, että voimme vaatia sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen pyydettyjen tietojen antamista.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen: Sinulla on oikeus pyytää meitä muuttamaan henkilötietojasi, jotka ovat mielestäsi puutteellisia tai virheellisiä.
  • Oikeus käsittelyn vastustamiseen: Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihimme. Voit myös milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin. Jos teet niin, lopetamme henkilötietojesi käytön näihin tarkoituksiin. Kun vastustat käsittelyä ja kun kyseisen käsittelyn perusteena on muu kuin oikeutettu etu, emme enää käsittele henkilötietojasi kyseisellä perusteella, ellei meillä ole pakottavaa lainmukaista perustetta käsittelylle. Huomaa, että emme välttämättä pysty tarjoamaan tiettyjä palveluja tai etuja, jos emme pysty käsittelemään tarvittavia henkilötietoja tähän tarkoitukseen.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on oikeus pyytää meitä (väliaikaisesti) lopettamaan henkilötietojesi käsittely esimerkiksi silloin, kun tarkistamme henkilötietojesi paikkansapitävyyden.
  • Oikeus tulla unohdetuksi / oikeus tietojen poistamiseen: Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai tuhoamaan henkilötietosi. Jos olemme velvollisia säilyttämään tietyt henkilötiedot lakisääteisten tai sääntelyyn liittyvien velvoitteiden vuoksi tai jos tuhoaminen ei ole teknisesti mahdollista, emme ehkä noudata pyyntöäsi.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen: Sinulla voi olla oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä valitsemallesi kolmannelle osapuolelle. Tätä oikeutta voidaan käyttää vain, kun olet toimittanut henkilötiedot meille ja kun olemme käsitelleet näitä tietoja automaattisen tietojenkäsittelyn avulla suostumuksesi perusteella tai täyttääksemme velvoitteemme kanssasi tehdyn sopimuksen mukaisesti.
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa. Suostumuksesi peruuttamisen jälkeen lopetamme käsittelyn mahdollisimman pian. Suostumuksesi peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen. Suostumuksesi peruuttaminen voi myös vaikuttaa tuotteidemme ja palvelujemme toimittamiseen sinulle tämän tietosuojailmoituksen kohtien 4 ja 5 mukaisesti.
  • Automaattiseen päätöksentekoon liittyvät oikeudet: Sinulla on oikeus siihen, että sinua koskevia päätöksiä ei tehdä pelkästään automaattisesti, mukaan lukien profilointi, siltä osin kuin päätöksillä on sinuun kohdistuvia oikeusvaikutuksia tai päätökset vaikuttavat sinuun vastaavasti merkittävällä tavalla. Jos olet ollut automaattisen päätöksenteon kohteena etkä ole samaa mieltä päätöksestä, voit pyytää meitä tarkistamaan päätöksen.

 

Huomaa, että meidän on suhteutettava oikeutesi ja niiden käyttöä koskeva pyyntösi siihen, mitkä ovat meidän henkilötietojesi käsittelyyn liittyvät oikeutemme ja velvollisuutemme, ja meidän on suojattava muiden oikeuksia ja vapauksia.

Pyynnöt ja valitukset voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Jos haluat esittää pyynnön, pyydämme sinua ystävällisesti:

    • ilmoittamaan nimesi sekä pyyntösi kannalta merkitykselliset yhteystiedot
    • ilmoittamaan kyseisten henkilötietojen tyypin
    • ilmoittamaan kohtuullisissa määrin sen tietojärjestelmän tiedot, johon henkilötiedot on todennäköisesti tallennettu
    • esittämään todistuksen henkilöllisyydestäsi
    • ilmoittamaan perustelut sille, miksi henkilötiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia ja miten ne on korjattava tai täydennettävä, kun kyseessä on tietojen oikaisupyyntö.

 

Neljän viikon kuluessa pyynnön tai käsittelyn vastustamisen vastaanottamisesta ilmoitamme sinulle kirjallisesti tai sähköpostitse joko (i) toimista, jotka Masimo Consumer on toteuttanut tai toteuttaa yhteydenoton seurauksena, tai (ii) päivämäärän, jolloin sinulle viimeistään ilmoitetaan Masimo Consumerin vastaus pyyntöösi. Vastauspäivämäärä on viimeistään kahdeksan viikon kuluttua pyyntösi vastaanottamisesta, ellei maassasi tai lainkäyttöalueellasi edellytetä aiempaa päivämäärää.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle tai tietosuojavirastolle maasi tai lainkäyttöalueesi mukaisesti.

10. Kohdennettu mainonta

Teemme yhteistyötä kolmansien osapuolten, kuten mainosverkostojen, kanavakumppanien, mobiilimainosverkostojen, analytiikka- ja mittauspalvelujen sekä muiden kolmannen osapuolen yritysten kanssa sisällön mukauttamiseksi ja mainonnan näyttämiseksi kolmansien osapuolten sivustoissa, kuten mobiilisovelluksissa ja verkkopalveluissa. Voimme jakaa tiettyjä tietoja näiden kolmannen osapuolen yritysten kanssa ja käyttää evästeitä, pikselitunnisteita ja muita työkaluja kerätäksemme käyttö- ja selaustietoja Masimo-palveluissa sekä kolmansien osapuolten sivustoissa, sovelluksissa ja palveluissa. Näitä voivat olla IP-osoitteet, sijaintitiedot, laitetunnus, evästeet, pikselit, mainontatunnisteet ja muut tunnisteet sekä selaustiedot. Käytämme näitä tietoja tarjotaksemme sinulle osuvampia mainoksia ja sisältöjä sekä arvioidaksemme kyseisten mainosten ja sisällön onnistumista.

Jos sijaitset Yhdysvalloissa, voit lukea lisätietoja ja kieltäytyä vastaanottamasta kohdennettuja mainoksia järjestelmään osallistuvilta kolmannen osapuolen mainosverkostoilta osoitteessa aboutads.info/choices (Digital Advertising Alliance). Voit myös ladata DAA AppChoices (youradchoices.com/appchoices) -työkalun, jonka avulla voit hallita kiinnostuksen kohteisiin perustuvaa mainontaa sovelluksissasi. EU:ssa sijaitsevat käyttäjät saavat lisätietoja myös osoitteesta youronlinechoices.eu (Euroopan vuorovaikutteisen digitaalimainonnan liitto).

11. Global Privacy Control (GPC)- ja Do Not Track -signaalit

Global Privacy Control (GPC) on selainasetus, joka ilmoittaa verkkosivustoille tietosuoja-asetuksistasi (kuten ”älä seuraa” / ”älä jaa” tai ”kieltäydy” henkilötietojesi jakamisesta ilman suostumustasi) lähettämällä signaalin vierailemallesi verkkosivustolle. Yhdysvaltalaisessa verkkosivustossamme on käytössä GPC-signaali, ja se tunnistaa tekemäsi GPC-signaaliasetukset. Useimmissa tapauksissa GPC-signaalin lähettäminen edellyttää, että muutat verkkoselaimesi asetuksia tai lisäät verkkoselaimeesi sovelluksen tai laajennuksen, jotta selain voi lähettää GPC-signaaleja. Lisätietoja Global Privacy Control -ominaisuudesta on osoitteessa https://globalprivacycontrol.org/ 

Jotkin verkkoselaimet käyttävät muita ”Do Not Track” (DNT) -tyyppisiä signaaleja ilmoittaakseen, että et halua verkkotoimintaasi seurattavan. Huomaa, että kaikissa selaimissa ei ole tarjolla DNT-vaihtoehtoja, eivätkä DNT-signaalit ole vielä yhdenmukaisia. Siksi voi olla, että emme vastaa kaikkiin DNT-signaaleihin.

12. Tämän tietosuojailmoituksen päivitykset

Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta aika ajoin. Mahdolliset tähän ilmoitukseen tehtävät muutokset julkaistaan tällä sivulla. Siksi suosittelemme, että tarkistat ajoittain tämän tietosuojailmoituksen päivitykset tai muutokset tältä sivulta. Ilmoitamme merkittävistä muutoksista tarvittaessa sähköpostitse tai muulla sopivalla tavalla.

13. Lisätietoja EU:ssa asuville

Siirretäänkö henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Tuotteidemme ja palvelujemme toimittamiseksi meidän on joskus jaettava henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisille tahoille, esimerkiksi

 

  • tytäryhtiöillemme, osakkuusyhtiöillemme, toimistoillemme tai konsernimme jäsenille
  • palveluntarjoajillemme tai tietojenkäsittelijöille
  • sinulle, jos sijaitset ETA-alueen ulkopuolella
  • jos sinulle toimittamamme tuotteilla tai palveluilla on kansainvälinen ulottuvuus.

Masimo Consumer voi tallentaa henkilötietosi pilvipalveluun. Tämä tarkoittaa, että pilvipalvelujen tarjoaja voi käsitellä henkilötietojasi Masimo Consumerin puolesta ja että näitä tietoja voidaan tallentaa eri paikkoihin ympäri maailmaa. Masimo Consumer käyttää organisatorisia toimenpiteitä ja pyrkii tekemään sopimuksia kolmansien osapuolten kanssa henkilötietojesi suojaamiseksi ja asettamaan samanlaisia, mutta ei koskaan vähemmän rajoittavia vaatimuksia pilvipalvelujen tarjoajillemme. Nämä vaatimukset merkitsevät myös sitä, että henkilötietojasi käsitellään yksinomaan edellä mainittuihin tarkoituksiin.

 

Kun siirrämme henkilötietojasi ETAn ulkopuolella sijaitseville yrityksille tai kolmansille osapuolille, varmistamme yleisen tietosuoja-asetuksen edellyttämää henkilötietojen suojaa vastaavan tason käyttämällä vähintään yhtä seuraavista suojatoimista:

 

  • Riittävän tietosuojan maat: Siirrämme henkilötietojasi maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut tarjoavan henkilötiedoille riittävän tasoisen suojan, kuten Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
  • Hyväksytyt siirtomekanismit: Jos siirrämme henkilötietojasi maahan, joka ei kuulu Euroopan komission tietosuojan tason riittävyyttä koskevan päätöksen piiriin tai jos tiettyjä siirtoja koskevia poikkeuksia ei sovelleta, suojaamme henkilötietosi Euroopan komission hyväksymillä vakiosopimuslausekkeilla, konsernin sisäisellä tiedonsiirtosopimuksella tai vastaavilla mekanismeilla. Ne varmistavat, että kolmannet osapuolet, joiden kanssa jaamme henkilötietojasi, noudattavat samoja suojausstandardeja kuin ETA-alueella. Toteutamme tarvittaessa lisätoimenpiteitä henkilötietojesi siirron suojaamiseksi.